Vergaderzaal.jpg

Vergaderen Op 100 meter van het strand

Fysiek vergaderen heeft een aantal voordelen boven digitaal vergaderen. Zo hebben alle deelnemers toegang tot dezelfde technische faciliteiten, zoals goede internetverbindingen, en is er gelegenheid tot sociale interactie.

Al onze zalen zijn voorzien van geavanceerde presentatiemiddelen en moderne ventilatiesystemen.  

Neem contact op
RITZ.jpg

Voor groepen van 4 tot 800 personen

Wij beschikken over een groot aantal goed geventileerde vergaderzalen, variërend van 30 tot 1000 m². Hierdoor kunnen we zowel kleine als grote gezelschappen, van 4 tot 800 personen, een geschikte vergaderruimte aanbieden. Onze vergaderzalen zijn te reserveren in diverse opstellingen.

Of u nu op zoek bent naar een locatie voor een groot evenement of juist naar een inspiratievolle vergaderomgeving voor een klein gezelschap … wij hebben de juiste vergaderruimte voor u!

Neem contact op
Hotel Golfzang vergaderzaal dinner

Faciliteiten

 • 40 Zalen en vergaderruimtes
 • 4 Restaurants
 • Draadloze presentatie opties
 • Highspeed WiFi
 • Parkeergelegenheid
 • Videoconferentie (VTC)
 • Overheadprojectors
 • Conference call
 • Geluidsinstallatie
 • Podium
 • 1 centraal telefoonnummer voor al uw bijeenkomsten
Neem contact op
Hotel Zuiderduin - Strand - 360 Tour.jpg

Vergaderen aan het strand

Onze vergaderlocaties hebben alles in huis om van uw bijeenkomst een succes te maken. Naast een breed aanbod aan zalen, bieden onze vergaderlocaties ook een inspirerende omgeving. Alle locaties zijn vlakbij het strand gelegen zodat u tussen de vergaderingen door, heerlijk kunt uitwaaien om nieuwe energie en inspiratie op te doen.

De omgeving leent zich daarnaast uitstekend voor allerlei teambuildingsactiviteiten. Zo kunt u bijvoorbeeld fietsen huren om gezamenlijk het prachtige duinlandschap te verkennen. Wij denken graag met u mee over de invulling van uw bijeenkomst en hoe wij kunnen bijdragen aan het succes hiervan.

Neem contact op

Vergaderen op 100 meter van het strand

hotel zuiderduin contact

Alles geregeld met 1 contact Binnen 24 uur een passende offerte

Iedere vergadergroep en -wens is uniek en dus maatwerk. Wij denken graag met u mee om tot een voorstel te komen dat aansluit bij uw wensen en behoeften.

Wilt u meer informatie of een offerte? Vul dan vrijblijvend het onderstaande contactformulier in. Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om u verder te informeren of uw wensen te inventariseren voor een vrijblijvende offerte.

Neem contact op
Neem vrijblijvend contact op. We gaan veilig met uw gegevens om.
Uw voor en achternaam
Bedrijfsnaam
Uw e-mailadres
Uw telefoonnummer
Selecteer hieronder het aantal deelnemers
Eventuele extra informatie

Ik ben op de hoogte van de inhoud van de Privacy Policy en geef hierbij toestemming voor het gebruik van mijn persoonsgegevens om contact met mij op te nemen over mijn vraag of opmerking.

hotel zuiderduin receptie

Geeft u de voorkeur aan bellen?

U kunt onze salesafdeling bereiken op telefoonnummer 072 750 2020.